Wednesday, 1 August 2018

Youth Skincare Shaklee untuk kulit muka bertambah cantik & muda lebih lama


Nak cari skincare terbaik ? Produk YOUTH dari Shaklee la jawapan nya. Kenapa saya katakan skincare terbaik ? Jom tengok ape yang saya ingin kongsikan.
Youth Shaklee dihasilkan setelah melalui 8 tahun kajian oleh penyelidikan Shaklee. Sungguh lama untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Kalau anak ni dah masuk sekolah darjah dua kan.



Selain itu YOUTH Shaklee juga akan akan menjadikan kita muda lebih lama. Dengan menggunakan teknologi yang telah patentkan yang berupaya untuk mengaktifkan protein penting untuk kemudaan dan membuatkan protein ini menjana semula sel-sel kulit menghasilkan lebih banyak kolagen & elastin yang membantu kulit kita bertindak lebih muda berbanding usia sebenar

Paling meyakinkan lagi
teknologi canggih Shaklee yang digunakan telah melampaui menangani penuaan di permukaan kulit saja malah, jauh lagi bagus dari itu,Shaklee Youth meresap ke dalam sel kulit kita dan memberikan kesan kulit nampak lebih muda.

Dibangunkan oleh ahli kulit kelas dunia, Skin Age Index digunakan untuk menentukan usia sebenar kulit kita. Semua produk Shaklee akan melalui kajian terperinci. Bukan kajian biasa tau


Tapi


Pakar pakar kelas dunia yang Shaklee ambil untuk buat kajian.

Satu cara untuk pakar ini mengukur keremajaan kulit kita ialah dengan menggunakan Skin Age Index atau indek usia kulit.






Ini dilakukan dengan mengukur tanda-tanda penuaan utama termasuk 

  1. Kedutan dan garis-garis halus
  2. Saiz pori-pori
  3. Tona kulit
  4. Kelembutan kulit
  5. Tekstur kulit
  6. Pigmentasi
  7. Seri kulit
  8. Kekenduran kulit

Ini memberikan maklumat, klinikal untuk membuktikan Shaklee YOUTH mempunyai kesan keremajaan pada penampilan & umur kulit.

Kajian telah dibuat untuk mengukur umur kulit sekumpulan wanita dan kemudian memberi mereka mencuba Shaklee YOUTH



Apa yang berlaku?


Jeng jeng jeng


Setelah menggunakan rejimen Anti Penuaan Advanced YOUTH Shaklee


Skin age index wanita ini di ukur sekali lagi. 


Hasilnya luar biasa. 


Amazing

Hasil kajian


Telah menunjukkan bahawa


1.            100% atau kesemua wanita yang menggunakan Shaklee Youth TERBUKTI melalui ujian klinikal, mempunyai kulit lebih muda
2.            Dan 2/3 daripada wanita yang menggunakan Shaklee YOUTH mempunyai usia kulit 10 TAHUN LEBIH MUDA

Wauuuuu


10 tahun bukan sikit tu


Bagi yang belum tahu rangkaian Skincare YOUTH Shaklee ini menggantikan NUTRIWHITE dan ENFUSELLE. (Ditamatkan pengeluaran pada ogos 2017)

Lagi bestnya YOUTH ni menggunakan 100% bahan dari tumbuhan, bebas kekejaman terhadap haiwan, bebas gluten 
dan selamat daripada lebih 2,500 bahan kimia berbahaya & ramuan yang dipersoalkan, yang telah ditunjukkan dari ujian Klinikal

Jom tampil lebih muda luar & dalam dengan Set Skincare Anti-Penuaan keremajaan Shaklee.

KELEBIHAN YOUTH SHAKLEE SKINCARE
Set ini terdiri daripada 7 produk berikut

1. Luminous Gel Oil Cleanser
Pembersih pH seimbang TANPA Sabun 3-dalam-1, pembersih ini membasuh lembut, membersihkan & mempersiapkan kulit kita untuk produk youth yang lain.


2. Perfecting Skin Toner
Mengelupas, menghidrat dan menyuburkan kulit kita.



3. Youth Activating Serum
Produk ini mesti ada dalam senarai wajib skincare kita.

Toner ini mempunyai teknologi yang telah dipatent iaitu Kompleks Pengaktifan Belia Shaklee


Yang mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui kulit pada tahap sel.


Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen & menjadikan sel-sel kulit berfungsi lebih muda.



4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 30 UVA / UVB matahari & melindungi juga untuk kulit kita daripada pencemaran alam sekitar

Wow. Perlindungan 2 dalam 1


Tanpa bahan kimia.


Hanya bahan semulajadi


Krim pelindung matahari ini dihasilkan dari bahan semulajadi & biopolimer dari hidupan laut 



5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light)

Dulu dalam set nutriwhite

Ada krim malam yang hampir sama fungsinya


Krim malam Shaklee YOUTH yang baru ini menghidrat & melembutkan kulit kita hingga jauh ke dalam kulit.


Dan menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur.


Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu pengeluaran kolagen & elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin.



6. Radiance C + E Capsules
Vitamin C 20% tulen memulihkan sinaran kulit sihat dengan mengurangkan bintik-bintik pada kulit di sebabkan penuaan.

Ini juga akan melicinkan tekstur kulit & mencerahkan warna kulit.


Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, biodegradable & tidak menggunakan pengawet.


Gunakan tanpa was was.



7. BB Cream
Balsem kecantikan pelbagai fungsi 5 dalam 1 ini menyediakan lapisan menyempurnakan rupa & tekstur kulit kita. 

Dan


Tak cukup dengan itu, BB cream ini juga akan membetulkan, menghidrat, menyuburkan & melindungi. 


Krim ini mempunyai fungsi tambahan pelindung matahari dari bahan semula jadi untuk menyediakan Perlindungan SPF 30 UVA / UVB.


Harga Set YOUTH Shaklee 2018.

Baca dulu jadual ini. 


Cara dapat harga lebih berbaloi ada di bawah jadual.



Pilihan Set YOUTH Shaklee.
Harga (RM)
1.
Youth Intensive Treatment and Repair Set
1675.00
2.
Youth Renew and Maintain Set
1262.50



Harga setiap produk dalam set skincare YOUTH adalah seperti berikut.
Harga (RM)
1.
YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
193.75
2.
YOUTH Perfecting Skin Toner
200.00
3.
YOUTH Activating Serum
412.50
4.
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF-50
206.25
5.
YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Light
250.00
6.
YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Rich
250.00
7.
YOUTH Radiance C plus E
412.50


Dah lihat harga di atas? Kan bagus kalau boleh dapat murah sikit.

Memang ada caranya. Antaranya ialah menjadi ahli Shaklee. Automatik dapat diskaun 20%.


Anda boleh menghubungi saya terus info HARGA PASARAN VS HARGA AHLI dan juga konsultasi berkenaan YOUTH Shaklee.











Nak order secara online, anda boleh  KLIK ESELL. Boleh menggunakan Credit Card atau Debit card juga.



PERUNDING VITAMIN ANDA
         SHIDA ABU BAKAR
  Shaklee Independent Distributor
              Id No : 1256201
       Contact No : 014-844 0163

Email : hasidaabubakar07@gmail.com
  Facebook : Hasida Abu Bakar

POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
*Jaminan Shaklee: Sentiasa Selamat, Berkesan dan Semulajadi
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.









No comments:

Post a Comment

Apa Itu Resveratrol

Resveratrol adalah sebahagian daripada bahan semulajadi yang dikenali sebagai polifenol. Ia banyak ditemui di dalam tumbuh-tumbuhan termasu...