Friday, 3 August 2018

PROMOSI VIVIX OGOS 2018






Twinpack
Harga Vivix Shaklee sebotol ialah RM475. Dengan pembelian Twinnpack anda akan dapat less 5%. Automatik anda dah boleh jadi ahli free je. Apabila menjadi ahli anda boleh mendapat penjimatan sehingga 20%. Banyak juga kurang tu -+ RM1++ juga. Itu baru satu botol. Kalau 2 botol ? hah kan banyak juga tu. Duit lebih tu boleh shopping baju pula kan. Untuk register ahli hanya RM65 tetapi dengan pembelian Twinpack bayaran RM65 tu dapat percuma je tau. Bukan itu sahaja anda juga layak dapat CASH BACK kerana pembelian twinpack ini.

Promosi 6 botol tu macam mana .?
Hah yang ni lagi best. Dengan pembelian 6 botol anda dapat percuma 1 botol. Harga biasa sebotol RM475 tanpa menjadi ahli. Bila Shaklee buat Promosi Vivix Shaklee Beli 6 Free 1 ni, Harga Sebotol Vivix tu jatuh jadi berapa agaknya? Kita kira sendiri ya, itulah penjimatannya. Harga Vivix Sebotol pun jatuh jadi sangat-sangat murah. Dapat cashback RM250, dapat Jadi Ahli Shaklee PERCUMA, total penjimatan hampir RM800.

Apa yang Menjadikan Vivix Shaklee ni Best Sangat???
Yang menyebabkan vivix ni best sangat adalah salah satu sebabnya…dia ada polifenol

Antara Kebaikkan Polifenol Yang Terdapat Dalam Vivix
Vivix kaya dengan antioksidan yang diyakini memiliki khasiat meningkatkan kemampuan anti-inflamasi dan kekebalan tubuh.

Berikut ini diantara manfaat polifenol bagi kesihatan;
  1. Sebagai antioksidan yang mampu meneutralkan radikal bebas yang memiliki efek merusak terhadap sel-sel dan jaringan tubuh.
  2. Sebagai antioksidan yang tinggi, polifenol mampu memperlambatkan proses penuaan
  3. Polifenol mampu membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan mencegah timbulnya pelbagai penyakit.
  4. Polifenol dapat meningkatkan kesihatan jantung dan menurunkan risiko penyakit kardiovascular
  5. Polifenol yang kuat seperti resveratrol membantu dalam menghambat pertumbuhan kanser dan tumor.
  6. Untuk mendapatkan khasiat polifenol yang sempurna untuk kesihatan dan kecantikan anda. Anda boleh mengambil Vivix sebagai amalan harian anda.
  7. Dalam Vivix terkandung anggur muscadine yang terdapat didalamnya polifenol. Ianya 10 kali ganda lebih hebat dari resveratrol biasa.
  8. Yang membantu melambatkan proses pencernaan dan penyerapan karbohidrat ke dalam darah seterusnya mengelakkan berlakunya pengumpulan gula yang tinggi dalam darah. Ianya membantu menurunkan kadar gula dalam darah.



Sampai bila promosi ini ?
Promosi ini sehingga 31 Ogos 2018 sahaja. Jarang ada promosi percuma 1 botol ni. Lagi jimat lagi untung.

BELI 2 DAPAT DISKAUN 5% : VIVIX TWIN PACK
BELI 6 PERCUMA 1 :    BUY 6 PLUS 1



PERUNDING VITAMIN ANDA
SHIDA ABU BAKAR
 Shaklee Independent Distributor
Id No : 1256201
Contact No : 014-844 0163
http://shidaabubakar.wasap.my
Facebook : Hasida Abu Bakar

POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
*Jaminan Shaklee: Sentiasa Selamat, Berkesan dan Semulajadi
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment

Apa Itu Resveratrol

Resveratrol adalah sebahagian daripada bahan semulajadi yang dikenali sebagai polifenol. Ia banyak ditemui di dalam tumbuh-tumbuhan termasu...